WK 2014 Nederlands Elftal

Support Oranje met een logobal op weg naar Brazilië

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Het WK 2014 Nederlands Elftal is afgelopen en was een succes met een mooie derde plaats na winst op de Brazilianen in de kwartfinale.

Het EK 2012 in Polen en Oekraïne was nog maar net afgelopen en na een korte zomervakantie startte het Nederlands elftal in september 2012 met de kwalificatiewedstrijden in aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

Na het zo succesvol verlopen WK in Zuid-Afrika in 2010 met een mooie finaleplaats, liep het EK 2012 op een grote teleurstelling uit. Waar in Zuid-Afrika de prestaties wel werden neergezet en het geluk ook aan de zijde van Oranje was, lukte het in de poulewedstrijden tegen Denemarken, Duitsland en Portugal niet en werd het Nederlands elftal van Bert van Marwijk kansloos uitgeschakeld. Geen kwartfinale of halve finale, laat staan meestrijden om een finaleplaats. Het EK in Polen en Oekraïne zette spelers, coaches en begeleiding en ook supporters weer met de beide benen op de grond.

wk 2014 loting, ballen

En misschien was dat maar goed ook. Het bood in ieder geval een goede basis en uitgangspositie om met een op bepaalde posities verjongde spelersgroep aan de reeks kwalificatiewedstrijden te beginnen en de mouwen op te stropen. Winnen is geen vanzelfsprekendheid. Talent genoeg, maar in voetbal gaat het om het team. De nieuwe bondscoach Van Gaal kon de spelers opnieuw motiveren en prikkelen en ook gaan werken vanuit een andere opstelling en speelstijl, zodat tegenstanders weer verrast konden worden. Louis van Gaal had er in ieder geval zin in. Hij had het mandaat om in 2 jaar te proberen een groep te kneden en klaar te stomen voor het WK in Brazilië. En dat was hem wel toevertrouwd.

*****
Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis.
Zo'n snelle levertijd vindt u alleen bij “De Reclamebal”
*****

Bovendien, Brazilië is een schitterende voetbalnatie.

Het was een hele eer en een prachtig vooruitzicht om als vice-wereldkampioen juist in Brazilië de finaleplaats te verdedigen.

Het is het land van grote spelers als Zico en Pele en ook Ronaldo, de oud PSV'er. Met prachtig technisch voetbal en vele baldribbelaars heeft Brazilië de harten van de voetballiefhebbers veroverd.

Maar om te mogen deelnemen aan het eindtoernooi moest eerst een succesvol kwalificatietoernooi gespeeld worden.

WK 2014 loting: het volledige speelschema van Oranje zag er als volgt uit...

Nederland - Turkije, vrijdag 7 september 2012
Hongarije - Nederland, dinsdag 11 september 2012
Nederland - Andorra, vrijdag 12 oktober 2012
Roemenië - Nederland, dinsdag 16 oktober 2012
Nederland - Estland, vrijdag 22 maart 2013
Nederland - Roemenië, dinsdag 26 maart 2013
Estland - Nederland, vrijdag 6 september 2013
Andorra - Nederland, dinsdag 10 september 2013
Nederland - Hongarije, vrijdag 11 oktober 2013
Turkije - Nederland, dinsdag 15 oktober 2013

Het WK 2014 werd gespeeld in prachtige stadions. Het meest bekende en beroemde is het Maracana stadion in Rio de Janeiro. Hier werd in 2014 ook de finale gespeeld en het was het grootste voetbalstadion ooit. Tijdens de finale om het wereldkampioenschap voetbal in 1950 tussen Brazilië en Uruguay zaten er 199.854 mensen in het stadion. Dat aantal werd in 2014 bij lange na niet gehaald worden. Veiligheidsoverwegingen zorgen ervoor dat het maximale aantal toeschouwers nu onder de 100.000 bleef. Veel stadions waar in 2014 gespeeld werd, werden grondig gerenoveerd.

WK 2014 Nederlands Elftal voetbal promotiecampagne

Natuurlijk was “De Reclamebal” in 2014 van de partij met mooie logoballen in aanloop naar het WK. Maar ook nu kunt u Oranje supporten met een sport gerelateerde marketingcampagne tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2016 in Frankrijk. Veel Nederlandse bedrijven doen zaken in Frank. Frankrijk is bovendien gek op voetbal dus een logobal met een commerciële boodschap is een schot voor open doel. Verras uw Nederlandse en Franse relaties met een bedrukte reclamebal. Wij leveren wereldwijd. De ballen en andere sportartikelen die “De Reclamebal” levert, zijn van hoge kwaliteit en de opdruk is gratis.

De minimumafname is slechts 250 stuks.

Bekijkt u ook de aanbiedingen die wij hadden in aanloop naar het WK 2014 Nederlands Elftal als voorbeeld voor een voetbal gerelateerde promotiecampagne.

Bel of mail ons voor een offerte en prijsopgaaf. Wij denken vrijblijvend met u mee hoe u kunt profiteren van het volgende Europese kampioenschap voetbal.

wk 2014 loting logoballen

*****
Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis.
Zo'n snelle levertijd vindt u alleen bij “De Reclamebal”
*****

Van WK 2014 Nederlands Elftal naar offerte en prijsopgaaf

Van WK 2014 Nederlands Elftal naar homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio