Volleybal bal

Gezond Sporten voor Iedereen

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Volleybal bal

Volleybal bal kopen? Lees op de volgende pagina alles over het WK Beachvolleybal en EK Dames 2015.

Volleybal is leuk en gezond. De sport staat heel hoog aangeschreven en zeker niet alleen als een sportactiviteit die je in clubverband beoefent.

Denk maar eens aan al die mensen die in hun vakantie een partijtje beachvolleybal op het strand spelen. Het is een sport die staat voor ontspanning en een goed humeur.

Ook bedrijven herkennen in toenemende mate de onmiskenbare kwaliteiten van het volleyen.

Wist u bijvoorbeeld dat een grote uitzendketen regelmatig zomers een beachvolleybal aan haar medewerkers cadeau doet? Uiteraard is die bal dan bedrukt met het logo van het uitzendbureau.

Dat doen ze niet alleen omdat hun naam dan op menig zandstrand is te zien. Ook wil het uitzendbureau een positief signaal uitzenden naar de eigen medewerkers.

Gezond blijven is belangrijk en elk bedrijf wil graag gezond personeel. Medewerkers een eigen bal geven om bewegend de zomer door te komen, is een mes dat aan twee kanten snijdt.

Dit is een van de meest wezenlijke kenmerken van sportmarketing. Het gaat om meer dan reclame alleen.

Als ondernemer draag je mede zorg voor de levenskwaliteit van je werknemer, want die brengt immers een groot deel van zijn tijd door op jouw werkvloer. 

Volleybal bal

Laat de aard van het werk op zich weinig ruimte voor beweging en fysieke activiteit, dan kun je een gezonde levensstijl buiten de werkuren stimuleren. En voor een ondernemer is een fitte werknemer belangrijk om de bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Sportmarketing past perfect in het activiteitenpalet van een modern bedrijf, of het nu een handvol personeelsleden betreft of juist duizenden mensen op de werkvloer.

Omdat volleyen zo'n toegankelijke sport is, die zich ook prima in de buitenlucht laat spelen, is het uitdelen van bedrukte ballen een uitstekende manier om je verantwoordelijkheid als ondernemer te nemen.

Die bedrukte ballen hoeven overigens niet noodzakelijkerwijs naar het personeel te gaan. Je kunt als bedrijf ook een club ondersteunen – er zijn er genoeg in Nederland, en ze hebben duizenden enthousiaste leden. En natuurlijk kun je een volleybal bal ook aan relaties cadeau doen!

Via "De Reclamebal" zijn bedrukte volleyballen snel besteld, met logo en opdruk naar keuze en in aantallen vanaf 50 stuks.

Samen met u als klant ontwerpen we de opdruk op de bal helemaal op maat.

"De Reclamebal" werkt met door de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) goedgekeurde wedstrijd- en trainingsballen. 

Wilt u meer weten over bedrukte ballen voor volleybal, neem dan hier contact op.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio