Goedkoop bedrukte voetballen kopen?

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Bestel nu! Voor bedrijven, business clubs, scholen, voetbalclubs en andere verenigingen

Wilt u goedkoop bedrukte voetballen kopen?

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke aanbieding voor de inkoop van een partij logoballen als persoonlijk relatiegeschenk?

Of bent u werkzaam op een school en verantwoordelijk voor de inkoop van nieuwe ballen voor de sportlessen of misschien wel voor een ludieke actie tijdens de lessen?

Bestel dan nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Als bedrijf, business club, school of vereniging kunt u de logobal op vele manieren inzetten. De bal staat symbool voor sport, spel en ontspanning, en drukt nog zoveel dingen meer uit.

Ook trainers en coaches in het bedrijfsleven gebruiken de bedrukte ballen van "De Reclamebal" in hun workshops en seminars. En wat te denken van de inzet van ballen op vakbeurzen en congressen of bij bedrijfsuitjes.

voetballen kopen

Goedkoop bedrukte ballen inkopen doet u bij "De Reclamebal". Wij verwelkomen u graag als klant.

Neem de proef op de som en bestel vandaag nog een eerste serie ballen van 500, 1000 of 2500 stuks en ontvang GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Een oranje voetbal, rode ballen, witte ballen, we leveren ballen in allerlei kleuren en stijlen.

voetballen, logo

I


Bestel ook voetbalhesjes met een logo

Gemakkelijk op het trainingsveld. Voor clubs en verenigingen, maar ook goed te gebruiken op scholen. Vraag naar de diverse mogelijkheden voor bedrukking en prijzen.

voetballen kopen, hesjes

Over "De Reclamebal"

"De Reclamebal" is een jonge dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen kopen, handballen, promotieballen, trainingsballen, sportkleding, persoonlijke cadeaus of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Ook rondom grote evenementen als een EK of WK voetbal kunnen wij u helpen met spaaracties, promotieballen en logoballen. En dat niet alleen bij voetbal. Ook voor andere balsporten kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld volleybal. In 2015 vinden twee grootse volleybalevenementen in Nederland plaats: het WK Beachvolleybal van 26 juni t/m 5 juli 2015 in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam. En het EK voor dames zal samen met België georganiseerd worden.

Voor bedrijven, volleybalverenigingen, gemeenten, stichtingen en scholen bieden deze twee volleybalevenementen natuurlijk een prima mogelijkheid om reclame te maken voor de eigen organisatie en doelstellingen. Sport en de eigen organisatie kunnen op een unieke manier gecombineerd worden via een sport gerelateerde marketingcampagne.

Goedkoop bedrukte voetballen kopen? Neem contact met ons op.


Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio