Van den Heuvel Bedrijven Groep in Heesch

by Directie secretaresse
(Heesch)

WK logobal Van den Heuvel Bedrijven Groep

WK logobal Van den Heuvel Bedrijven Groep

WK logobal Van den Heuvel Bedrijven Groep Reclame en promotie in de industrie, industriële reclame, industriële promotie

Een mooi voorbeeld van reclame en promotie in de industrie via de logobal is de personeelsactie bij Van den Heuvel Bedrijven Groep.

Van den Heuvel Bedrijven Groep in Heesch is een aannemingsbedrijf op het gebied van grond, water- en wegenbouw. Het bedrijf heeft diverse specialismen op het gebied van de onder- en bovengrondse infrastructuur.

De directie secretaresse heeft via het contactformulier op de website contact opgenomen. Wij hebben haar direct gebeld om meer duidelijkheid te krijgen over wat haar wensen waren.

Vervolgens hebben wij haar de offerte gestuurd voor 500 voetballen met een logo. Onze ontwerpafdeling heeft een designvoorstel gemaakt dat goed werd bevonden.

Daarna hebben wij met de directie secretaresse e-mailcontact gehad over het verdere verloop en de leveringsdatum van de order. Uiteindelijk is de bal zeer positief ontvangen.

Hieronder de reactie van de directie secretaresse:

Geachte heer Pulleman,
 
Bij ons in het bedrijf is het de gewoonte om met de vakantie iets leuks te doen voor het personeel. Nu met de WK hebben wij gekozen om dit iets eerder te doen en iedereen een WK-bal te geven. Dit is met veel enthousiasme ontvangen.
 
De voetballen waren mooi uitgevoerd.
 
Met vriendelijke groet,

Directie secretaresse
Van den Heuvel Bedrijven Groep

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Reclame en promotie in de industrie.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio