Tickets Rode Duivels

Hoe u België kon supporten met
een logobal in aanloop naar
het WK in Brazilië

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Niet iedereen zal voor het WK 2014 in Brazilië tickets Rode Duivels hebben kunnen bemachtigen. De vraag was groter dan het aanbod. Daarom hebben veel Belgen de Rode Duivels op een andere manier gesteund. Een bedrukte voetbal van De Reclamebal is een goedkoop alternatief!

België was er weer bij. Na een afwezigheid van 12 jaar, voor het laatst speelde België in 2002 mee op een WK, hebben de Belgen zich weer gekwalificeerd en daarover waren ook de Hollanders blij. De Nederlanders kijken ook met plezier naar de verrichtingen van het Belgische team. Niet alleen omdat er vanuit het verleden nauwe banden bestaan tussen onze beide landen en er op het voetbalveld veel legendarische krakers België – Nederland zijn gespeeld, maar ook gewoon omdat de Rode Duivels goed voetbal spelen. De spelopvatting is aanvallend en fris en er staat een sterk team.

wk 2014 loting, ballen

De Rode Duivels zijn razend populair. Heel België leefde mee en dat zal met het huidige team ook nog wel even zo blijven. Dat betekent dus ook dat u als ondernemer, supportersclub, school of andere maatschappelijke organisatie uw steentje bij kunt dragen. Nu kon niet heel België afreizen naar Brazilië, slechts een selecte groep kwam in aanmerking voor tickets Rode Duivels. Maar gelukkig is er “De Reclamebal”: een mooie bedrukte logobal, al dan niet in de driekleur van België, of met uw bedrijfsnaam of andere reclameuiting, op maat gemaakt.

*****
Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis.
Zo'n snelle levertijd vindt u alleen bij “De Reclamebal”
*****

Zo kunt u uw relaties verrassen of op een andere manier in België uw merchandising inzetten. Voor bedrijven is het een leuke give-away op beurzen, bij congressen of om een speciale boodschap rondom workshops of specifieke thema´s kracht bij te zetten. In Nederland is de logobal een veel gevraagd product en er is geen reden waarom dit in België anders zal zijn. Uw relaties zullen er blij mee zijn. Voor een paar euro laat u een blijvende indruk achter. De bal gaat mee op vakantie, kinderen spelen ermee en zo wordt uw bedrijfsnaam nog lange tijd op een positieve en sportieve manier uitgedragen. Met een logobal maakt u dus lang reclame, heel anders dan een eenmalige advertentie in de plaatselijke krant. Doen dus!

EK of WK voetbal promotiecampagne

De Reclamebal is een Nederlands bedrijf, maar wij leveren ook in Duitsland en wereldwijd. Wij hebben veel ervaring met het bedrukken van voetballen en andere relatiegeschenken en kunnen zowel grote bulkorders als maatwerk aan. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het formulier hieronder of bezoek de contactpagina. Neem een kijkje op deze site om leuke toepassingen te zien van hoe andere bedrijven en organisaties zich lieten inspireren en met “De Reclamebal” aan de slag gingen.

De minimumafname is slechts 100 stuks. Tevens kunnen we binnen 14 dagen een bal met een logo op een panel bedrukken. Deze levertijd is uniek en erg handig voor u als klant.

Wij hebben speciale prijzen voor wederverkopers in Belgie.

Maak van een komend WK of EK, het eerste EK is in 2016 in Frankrijk, een groot succes. Ook als bedrijf of organisatie. Wij Hollanders helpen de Belgen graag.

Vraag ons ook naar het mooie Rode Duivels shirt, leuk voor een supportersclub Rode Duivels of andere relatiegeschenken en supportersartikelen. Wij denken vrijblijvend met u mee hoe u kunt profiteren van het volgende wereldkampioenschap voetbal.

Neem contact op!

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Please enter the word that you see below.

  

*****
Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis.
Zo'n snelle levertijd vindt u alleen bij “De Reclamebal”
*****

Van Tickets Rode Duivels en logobal EK of WK naar offerte en prijsopgaaf

Van Tickets Rode Duivels en logobal EK of WK naar homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio