Tenue Ajax bestellen? Voetbalshirts bedrukken of WK voetbalshirts inkopen?

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Tenue Ajax – Voor de pupil op de amateurvereniging spreekt het Ajax tenue of het nieuwe tenue van Feyenoord natuurlijk tot de verbeelding.

Maar ook het tenue van de eigen amateurvereniging is gewild. In clubmerchandising bieden wij een totaalconcept voor de prof- en amateurclub om uw leden en supporters te voorzien van allerlei club- en fanartikelen.

Alle artikelen zijn al bij een minimale afname van 50 stuks te bestellen.

tenue ajax, voetbalshirts bedrukken

Shirt bedrukken goedkoop, Nederlands elftal kleding

De fanshophouder wil graag een breed assortiment voeren van clubartikelen. Maar wél tegen een scherpe prijs en zonder al te veel administratieve lasten en inkoopzorgen.

Eén aanspreekpunt is ideaal.

En dat geldt niet alleen voor de fanshophouder van een voetbalclub, of het nu een amateurvereniging is of een profclub in de hoogste divisie van het Nederlandse betaalde voetbal, het geldt net zo goed voor andere sporten waar het verenigingsleven een belangrijke rol speelt: hockey, volleybal, basketbal, ateletiek, tennis, waterpolo, etc. Wij helpen u graag met de clubmerchandising.

tenue ajax, banier fc twente

Of het nu gaat om sport kleding bedrukken, het leveren van een sporttas met naam, of fansjaals, luxe Business Club sjaals, gebreide sjaals, autosjaaltjes, banieren en vanen, of gebreide club handschoenen, wij kunnen het leveren.

Leveringen geschieden rechtstreeks of via de sportdetaillist in de plaats/regio. Indien een fanshop geen verbintenis heeft met een sportwinkel, dan gaat de levering in overleg.

Voetbalshirts bedrukken.
Offerte aanvragen?

Een goede clubmerchandising is bijna niet meer weg te denken in het Nederlandse sportklimaat. Leden en supporters verwachten ook een goede en representatieve uitstraling van hun club buiten het sportveld. Daar horen clubartikelen en sportkleding in de clubkleuren bij.

Zorg dus dat uw vereniging ook in dat opzicht een club is waar leden met recht trots op kunnen zijn! 

tenue ajax, sjaal

Wij helpen u daar graag bij.

Clubmerchandising is immers maatwerk.

Stel uw vraag, of het nu gaat om logoballen voor op het sportveld of het voorzien in een volledig assortiment voor uw fanshop.

Ook voor voetbalshirts bedrukken of diverse andere sportshirts bedrukken, neem contact met ons op en benader ons voor een vrijblijvende offerte.

Over "De Reclamebal"

"De Reclamebal" is een jonge, dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen, shirts, tenue Ajax, Feyenoord of PSV, promotieballen, trainingsballen, sportkleding, persoonlijke cadeaus of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Van Tenue Ajax en clubmerchandising naar de homepage


Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio