Straatvoetbal: bestel de reclamebal!

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Straatvoetbal is hot. Onder de vlag van de KNVB worden diverse straatvoetbaltoernooien georganiseerd en ook vanuit de landelijke overheid wordt in het kader van sport en bewegen het straatvoetbal onder de jeugd flink gestimuleerd. Kinderen en jongeren moeten immers meer bewegen om overgewicht en een ongezonde leefstijl tegen te gaan.

Straatvoetbal is ook op het internet razend populair. Op videosites als YouTube zijn vele filmpjes te vinden van straatvoetballers en freestylers die hun kunsten laten zien. In combinatie met een leuke beat en muziek levert dat een image op dat de jeugd aanspreekt.

Eén van de beste Nederlandse straatvoetballers is Bjorn Boes. We hebben Bjorn ballen geleverd en ondersteunen het straatvoetbal van harte. Bjorn is een veelgevraagd straatvoetballer op evenementen, zoals ook op zijn website is te lezen. Hieronder enkele foto's en videobeelden die een impressie geven van de voetbaltrucs van Bjorn en wat hij in zijn mars heeft.

Voor het bestellen van logoballen voor freestyle- en/of straatvoetbalevenementen, kunt u het contactformulier gebruiken.

straatvoetbal, bjorn boes, fc groningen


Bjorn aan het werk met enkele spelers van FC Groningen.

I

Bjorn was ook te zien tijdens het EK Euro 2008 in het Zwitserse Basel. In onderstaand filmpje vertelt Bjorn daarover.

In 2010 mocht hij voor Sony een commercial inspelen die in 3D werd geprojecteerd op twee gebouwen tijdens de finale-avond van de Champions League in Madrid.


Van Straatvoetbal naar pagina over voetbal 
Van Straatvoetbal naar de homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio