Bedrukte Ballen en School Reclame

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

School reclame is een onderwerp waar veel onderwijsmanagers tegenwoordig mee te maken hebben.

De eigen school moet in de wijk en woonplaats en soms in de gehele regio geprofileerd worden om voldoende leerlingen te trekken.

Ook scholen worden immers steeds meer afgerekend op resultaat. Door zowel de onderwijsinspectie als allerlei andere (semi)publieke overheidsorganen.

school reclame

De school wordt tegenwoordig meer en meer gezien als een maatschappelijke onderneming die gericht bepaalde onderwijsresultaten moet realiseren.

Maar ook ouders en leerlingen kijken tegenwoordig anders naar een onderwijsinstelling dan 20 of 30 jaar geleden. Zij gedragen zich meer en meer als “klanten” die het onderwijsproduct kritisch beoordelen.

De marketing van uw eigen school wordt dus steeds belangrijker.

De positieve kenmerken van uw onderwijsorganisatie moet u zo goed mogelijk voor het voetlicht brengen. Dat kunt u doen op voorlichtingsavonden, in informatiebrochures, op het internet en met reclameposters of flyers.

"De Reclamebal" levert ook logoballen aan scholen die via een sportieve attentie hun boodschap willen overbrengen.

Zo hebben we voor een ROC recent nog bedrukte ballen gemaakt voor een examenuitreiking.

Maar ook de voet-, volley- en basketballen die gebruikt worden op de sportvelden van scholen, kunnen natuurlijk prima voorzien worden van een herkenbaar logo van de school.

Via "De Reclamebal" kunt u als school kwalitatief hoogstaande ballen laten bedrukken met uw schoollogo of een boodschap naar keuze, in grote, maar ook kleine aantallen.

Bekijkt u de voorbeelden onderaan deze pagina. En neemt u contact met ons op om samen te bespreken hoe u een actie op uw school kunt opzetten. Wij hebben vele voorbeelden die voor u als inspiratie kunnen dienen en die uw leerlingen en medewerkers aan zullen spreken.

En heeft u ballen of andere sportartikelen nodig voor de sportlessen op uw school, ook die kunnen wij aan uw school leveren.

Over "De Reclamebal"

"De Reclamebal" is een jonge dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen, handballen, promotieballen, trainingsballen, sportkleding, persoonlijke cadeaus of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Wilt u meer weten over bedrukte ballen of andere promotiemiddelen voor uw school of school reclame, neem dan hier contact op.

Logobal voor school reclame?

Misschien kent u zelf een voorbeeld van een school die logoballen gebruikt voor schoolreclame. Hoe werd de bal ingezet? Wat waren de reacties?

[ ? ]

Upload 1-4 plaatjes (optioneel)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

  •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Andere voorbeelden

Klik hieronder om andere voorbeelden van logoballen en school reclame te zien...

Athletes in Action: combinatie sport en geloof 
Het is erg leuk om te zien dat de ballen die "De Reclamebal" mag verzorgen, over grenzen heengaan. Ditmaal o.a naar sportkampen in Zuid-Afrika. Het is …

ROC A12: logobal heeft educatieve waarde! 
Al jaren levert "De Reclamebal" aan ROC's voetballen met het logo van het ROC. De voetballen worden vaak ingezet als promotie, maar ROC A12, de afdeling …

Click here to write your own.

Wilt u meer weten over school reclame via een logobal, neem dan hier contact op.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio