ROC A12: logobal heeft educatieve waarde!

by Anoniem
(Nederland)

Bedrukte voetbal ROC A12

Bedrukte voetbal ROC A12

Bedrukte voetbal ROC A12 Logo afdeling Sport en Bewegen school reclame, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame Ontwerp voetbal school reclame, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame Ontwerp volleybal school reclame, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame

Al jaren levert "De Reclamebal" aan ROC's voetballen met het logo van het ROC. De voetballen worden vaak ingezet als promotie, maar ROC A12, de afdeling Sport en Bewegen, had het idee om iedereen die geslaagd was voor zijn examen, een bal mee te geven. Dit werd erg positief ontvangen en heeft inmiddels navolging gekregen op andere ROC's. Onlangs heeft ROC A12 een volleybal toegevoegd aan het assortiment en kunnen de leerlingen dus kiezen tussen een volleybal en voetbal.

De ballen worden enkele maanden voor de examenuitreiking besteld. In overleg met ROC A12 is een voorsteltekening en ontwerp gemaakt. Na goedkeuring start pas de productie.

Het is bijzonder om te zien hoe innovatief schoolleiders vaak zijn om een bedrukte bal te verbinden aan bijvoorbeeld een jaarthema binnen het onderwijs. Zo krijgt de logobal educatieve waarde.

Zo is bij de afdeling Sport & Bewegen het doel leerlingen op te leiden andere mensen te helpen meer en beter te bewegen. Leerlingen leren alles over het brede karakter van sport, zowel in praktijk als theorie! Die missie laat zich natuurlijk prima verbinden met een bal met daarop een boodschap, slogan of promotieuiting.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Logoballen en school reclame.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio