Relatiegeschenken bedrukken?
Een logobal is origineel!

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Relatiegeschenken bedrukken - Relatiegeschenken zijn er in vele vormen en voor vele doelen. "De Reclamebal", actief in de wereld van sportmarketing, specialiseert zich in logoballen. We kunnen echter ook andere sportartikelen leveren, met een opdruk naar keuze.

Bijna alle bedrijven geven van tijd tot tijd geschenken aan hun relaties. Het is een blijk van waardering, omdat iemand bijvoorbeeld een goede klant is of omdat hij/zij zich al jaren voor het bedrijf inzet. Tegelijkertijd is het een uitstekende manier om een bedrijf 'in the picture' te houden.

Relatiegeschenken met logo

Het vinden van goedkope relatiegeschenken en/of originele relatiegeschenken valt niet altijd mee. Natuurlijk kunt u volstaan met een mooi presentje dat u in de detailhandel vindt. Maar een gepersonaliseerd artikel werkt veel beter. Als bijvoorbeeld uw logo op het geschenk staat, is te allen tijde duidelijk van wie het afkomstig is. Dat is van onschatbare waarde.

Bedrukte-sportartikelen.com is gespecialiseerd in bedrukte reclameballen. We hebben een uitgebreid assortiment voetballen, basketballen, handballen en volleyballen die we met uw logo of reclameboodschap kunnen bedrukken.

Maar we bieden meer. Sweaters en polo's bijvoorbeeld, trainingspakken en andere sportieve kleding. Ook daar zetten we graag uw logo en reclameboodschap op. U bent verzekerd van een op maat gemaakt product dat voldoet aan alle kwaliteitsnormen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we u ook verder helpen met relatiegeschenken bedrukken en geschenken die geen direct verband houden met sport. Denk maar eens aan mokken, pennen of klokken. The sky is the limit!

Een reclamebal is meer dan een relatiegeschenk

De logobal biedt u een reclamemogelijkheid die de link legt tussen uw organisatie en de positieve waarden van de sport. Waarden zoals doorzettingsvermogen, flexibiliteit en persoonlijke inzet worden via de logobal in verband gebracht met uw product en/of dienst en bedrijfscultuur. Zo kunt u op een leuke en originele manier werken aan uw bedrijfsimago.

Met een logobal als relatiegeschenk geeft een organisatie die sportminded is, een promotieartikel aan zijn klanten en relaties dat in woord en daad laat zien waar de organisatie voor staat. Sport is synoniem voor saamhorigheid, beweging en gezondheid, zo ook uw bedrijfsimago. 

Wilt u meer weten over relatiegeschenken bedrukken, neem dan contact op met "De Reclamebal".

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio