Promotiemiddelen in de Zakelijke Dienstverlening

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Is leuke promotiemiddelen uitkiezen moeilijk?

Het kan inderdaad best lastig zijn om steeds weer opnieuw met leuke en creatieve promotiematerialen te komen die het goed doen bij uw doelgroep.

Ook in de zakelijke dienstverlening wordt voortdurend gezocht naar opvallende gadgets en reclametools die passen bij een activiteit, event of boodschap.

Heeft u er wel eens over gedacht om een logobal als promotiemiddel in te zetten? De mogelijkheden zijn legio.

Zo is de logobal voor trainers, coaches en consultants een prima instrument om in trainingen of workshops te gebruiken. Er worden vaak spelvormen gekozen op trainingsdagen en teambijeenkomsten. Een bal past daar prima bij.

Als trainings-, coachings- of adviesbureau werk je dan natuurlijk met materialen waar je eigen bedrijfsnaam op vermeld staat.

En je kunt natuurlijk ook een bal gebruiken met daarop de naam van je opdrachtgever.

Of misschien werkt u wel in de advocatuur, in de administratieve sector, of bij een belastingadvieskantoor. Ook dan is het werken met een logobal als promotie-instrument een prima relatiegeschenk voor uw klanten.

Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Promotiemiddelen, logobal, promotiebal

Een mooi voorbeeld van de toepassingsmogelijkheden is de logobal van Gilde Benelux.

Gilde Equity Management Benelux is een private equity firma die is gespecialiseerd in het realiseren van management buy-outs van middelgrote – internationale – ondernemingen die zijn gevestigd in de Benelux. GEM Benelux heeft haar kantoor in Utrecht.

GEM Benelux heeft in 2008 bedrukte voetballen besteld in het kader van een bezoek met zakelijke relaties aan het EK Voetbal in Oostenrijk en Zwitserland.

Een bedrukte voetbal is dan natuurlijk een leuke attentie die ook na zo’n uitstapje nog eens wordt gebruikt en terug doet denken aan hopelijk een mooie ervaring met elkaar.

GEM Benelux heeft veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen op deze mooie bal en was mede daardoor bijzonder tevreden over de actie.

Over "De Reclamebal"

"De Reclamebal" is een jonge dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen, handballen, promotieballen, trainingsballen, sportkleding, persoonlijke cadeaus of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Wilt u meer weten over bedrukte ballen of andere promotiemiddelen in de zakelijke dienstverlening, neem dan hier contact op.


Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio