De logobal mag niet ontbreken in uw promotie mix

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Promotie mix - Ook in de vervoers- en transportsector spelen reclame en promotie een belangrijke rol. Zeker in tijden van economische recessie en crisis is het belangrijk als bedrijf extra je best te doen om opdrachtgevers aan je te binden. 

Als marketingmanager denkt u natuurlijk na over uw promotie mix. Elke ondernemer in de vervoers- en transportsector kijkt regelmatig kritisch naar zijn eigen reclame- en promotieactiviteiten.

In een wereld waarin de mobiliteit nog steeds toeneemt is het van belang de reiziger een goede reiservaring te bieden. Een leuke actie en attentie kan daarbij soms helpen. U geeft uw klant iets mee voor thuis of voor de kinderen.

Heeft u daarbij wel eens gedacht aan een logobal met uw bedrijfsnaam?

Promotie mix - logobal

Reclame en promotie maken via bedrukte ballen is een originele manier om aan klantenbinding te doen.

Logoballen zijn een veilige, actieve en vooral een stille soort attentie.

Ze zijn daarmee geschikt voor reizigers en klanten van verschillende leeftijden.

U kunt met een logobal een belangrijke, aangename boodschap overbrengen.

Een gepersonaliseerde bedrukte bal is een op maat gesneden promotiemiddel, passend binnen uw promotie marketingmix en ideaal voor een steeds vernieuwende vervoersmarkt en transportsector.

En niet onbelangrijk: De kwaliteit van de logoballen maakt dat het geen wegwerpproducten zijn. De huidige reiziger en autogebruiker is zich meer en meer milieubewust en dat kan perfect samengaan met de duurzame logoballen van "De Reclamebal".

De logoballen kunnen vanwege hun functionaliteit een zeer geschikt marketinginstrument of verkoopproduct zijn voor benzinestations, kiosken in winkelcentra en op treinstations, bus- en transportbedrijven, bedrijven in de luchtvaartsector en andere bedrijven en instellingen in de logistieke en vervoersbranche.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de plaats van de logobal in uw promotie mix.

Tankstations kiezen voor "De Reclamebal"

Een aantal tankstations in Nederland hebben voor en tijdens het WK 2014 een mooie actie gedaan met onze plastic ballen in een display.

Na een tankbeurt of via een spaaractie is een bal gemakkelijk weg te geven en mee te nemen.

Wij helpen u van A tot Z bij het opzetten en uitwerken van een spaaractie. 

Spaaracties, loyaliteitsprogramma's worden opgezet met als doel klantenbinding, klantenloyaliteit. Elke ondernemer wil natuurlijk dat een klant terugkomt naar zijn pompstation. Benzinestations zijn er bekend om. Er is geen tankstation waar de klant niet mee kan doen aan een of ander spaarprogramma. Telkens als de klant wat boodschappen doet of zijn tank weer volgooit krijgt hij bonuspunten, zegeltjes of miles. Zo wordt klantenbinding georganiseerd.

Onze insteek is samen met u als klant het spaarprogramma geheel op maat te maken. Immers uw eigen specifieke doelgroep moet uitgangspunt zijn om de klantenactie tot een succes te maken. Het is niet genoeg om een standaardactie te bedenken. Het is wenselijk om er een uniek element in aan te brengen zodat uw klanten gemotiveerd zijn om mee te doen.

Bel ons om samen te bespreken hoe we een succesvolle actie kunnen opzetten.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio