Persoonlijke cadeaus?

Geef een logobal!

Leuk en nuttig voor bedrijven in de horeca en vakantiesector

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Persoonlijke cadeaus verzinnen is best een hele klus. Niet te duur, origineel, zo zijn er nogal wat voorwaarden. "De Reclamebal" heeft voor u de oplossing.

Een logobal als persoonlijk geschenk kan voor veel ondernemers in de recreatiebranche namelijk het ontbrekende element in de marketingstrategie zijn. Een bedrukte bal is origineel, sportief, persoonlijk te maken en niet duur. 

Heeft u reeds genoeg boekingen en klanten om zo’n persoonlijke attentie links te laten liggen?

Persoonlijk geschenk - logobal

Nieuwe tijden in de vakantiesector

Veel gezinnen met kinderen zien hun vrije tijd als een moment om samen met hun familie, vrienden of kennissen iets buitenshuis te ondernemen.

De slimme manager in de horeca, bij de reisorganisatie of het vakantiepark beseft dat er een concurrentievoordeel bestaat door zich meer te richten op deze specifieke groep gezinnen en hun behoeften.

Een persoonlijke attentie in de vorm van een logobal past perfect in dit plaatje.

Een logobal is een familievriendelijke manier om aan klantenbinding te doen. U kunt uw boodschap en bedrijfsnaam op een leuke en originele manier overbrengen. En de kinderen hebben iets om mee te spelen.

Een bedrukte bal is een op maat gemaakt promotieartikel, ideaal voor een steeds vernieuwende reis- en vakantiesector.

Een bal staat voor spel, sport, ontspanning, iets samen doen. Allemaal elementen die in de vrije tijd terugkomen en belangrijk zijn. En zo staat het product logobal wellicht ook heel dicht bij kernwaarden die u in uw bedrijf belangrijk vindt. En dat is dan natuurlijk mooi meegenomen.

U kunt een logobal op allerlei manieren in uw bedrijf inzetten. Wij helpen u graag bij de uitwerking en hebben een portfolio met honderden praktijkvoorbeelden van bedrijven, organisaties, instellingen die u voorgingen en de bedrukte ballen reeds hebben ingezet voor het organiseren van klantenbinding en merkbekendheid. Dus u hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij hebben zeker een praktijkvoorbeeld voor u dat u aanspreekt.

Op de camping, als attentie bij de boeking van een verre reis, of bij sportactiviteiten in vakantieparken. De mogelijkheden zijn legio.

Samen met u ontwerpen we de promotiebal, helemaal op maat. Het plaatje hierboven op deze webpagina geeft een indruk van het ontwerpproces.

"De Reclamebal" is een jonge dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen, handballen, promotieballen, trainingsballen, sportkleding, persoonlijke cadeaus of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een bedrukte bal als een origineel idee voor persoonlijke cadeaus.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio