Officiële licentieballen Nike en KNVB

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Gebruik deze mooie licentieballen met spelers van het Nederlands elftal voor een unieke promotie of spaaractie.

De Reclamebal heeft een overeenkomst met de licentiehouder om in de sportmarkt in Nederland deze prachtige bal aanbieden. Het is een uniek product ontwikkeld in samenwerking met Nike en de KNVB. Op de bal staan de spelers van het Nederlands elftal en in aanloop naar bijvoorbeeld een EK of WK leent deze bal zich uitstekend voor een promotie van uw bedrijf of bijvoorbeeld een spaaractie.


Weliswaar kan op deze bal niet uw logo gedrukt worden, maar wel kunt u op een geheel eigen manier met deze bal de aandacht trekken. Door bijvoorbeeld een spaaractie rondom dit product op te zetten kunt u klanten trekken of klantenloyaliteit organiseren. Overigens kan de Reclamebal u daarbij helpen. Wij bieden u volledige ondersteuning bij het bedenken en opzetten van een unieke spaaractie. Want u heeft niets aan een actie die u overal ziet en tegenkomt. De spaaractie moet bijzonder zijn, uw actie moet “opvallen” en passen bij hoe u uw klanten wilt bereiken en vasthouden.

De Reclamebal heeft veel ervaring met het opzetten van spaaracties voor supermarkten, sportwinkels en benzinestations. Ook deze licentiebal past prima bij deze doelgroepen. Juist in aanloop naar een WK of EK kan dit product een prima plek krijgen in uw promotiearsenaal.

Maatwerk

Voor meer bedrijven en instellingen kan deze mooie bal aantrekkelijk zijn. Immers, vrijwel de gehele Nederlandse samenleving is op de een of andere manier wel betrokken bij de prestaties van het Nederlands elftal op een groot voetbaltoernooi. Voetbal is de meest populaire sport en iedereen kent wel iemand die lid is van een voetbalvereniging. 

Slimme bedrijven en marketingmanagers begrijpen dus dat marketing via de sport een verstandige keuze kan zijn. En daarbij wordt steeds vaker gekozen voor een individuele benadering, een benadering op maat, in plaats van grootschalige investeringen in sponsoring. 

Er wordt goed nagedacht over het uitzenden van een boodschap die is gericht op het individu. Daarmee wordt de marketing effectiever en persoonlijker. Via een persoonlijke attentie als een licentiebal kan deze filosofie prima handen en voeten krijgen. 

Geïnteresseerd in dit mooie product?

Neem vrijblijvend contact op en De Reclamebal onderzoekt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

"De Reclamebal" is een jonge dynamische onderneming die al vanaf 1 januari 2000 actief is op de Nederlandse markt. Maatwerk, duidelijkheid over de levertijd, een aantrekkelijke prijs en klantgerichte service zijn kernbegrippen voor ons. En natuurlijk is er het product: of het nu gaat om voetballen, handballen, promotieballen, trainingsballen, licentieballen, sportkleding of relatiegeschenken, wij staan altijd borg voor uitstekende kwaliteit.

Onze producten zijn sterk en betrouwbaar, en voldoen aan de internationale normen.

Van Licentieballen naar de homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio