EK voetbal 2016: Reclame en bedrijfspromotie met een logobal

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

EK voetbal 2016 - Het WK in Brazilië is afgelopen en Nederland geniet nog na van een mooie derde plaats. Behoudens de verloren strafschoppen tegen Argentinië in de halve finale bleef Nederland ongeslagen. Misschien wel de beste wedstrijd speelde Nederland tegen Spanje met een prachtige 5-1 overwinning. Vooral de tweede helft met de schitterende goal van Van Persie zal in de geschiedenisboekjes worden bijgeschreven. Maar ook de troostfinale om de derde plaats met een 3-0 overwinning op Brazilië was natuurlijk een schitterende prestatie.

ek voetbal 2016

Louis van Gaal heeft met zijn mannen een topprestatie neergezet waar dat vooraf niet werd verwacht. Met een jonge groep is er een team neergezet dat voor elkaar wilde werken en we hebben allemaal gezien waar dat toe kan leiden. Dit is dubbel zo knap juist ook omdat Nederland in 2010 in Zuid-Afrika al tot de finale kwam. Die werd helaas verloren. Want aan de top komen is één, er blijven is twéé.

Guus Hiddink neemt nu het stokje over en zal op de ingeslagen weg verder gaan. Het voetbal van “de Hollandse school” zal gecombineerd worden met een portie realisme en strijd. Want alleen met mooi voetbal komen we er niet. Er zal ook inzet en teamspirit moeten zijn.

EK voetbal 2016 in Frankrijk

Het EK in 2016 zal in Frankrijk plaatsvinden. Dichtbij huis dus en ook voor Nederlanders een favoriet vakantieland. Mocht Oranje zich plaatsen, dan zullen er ongetwijfeld veel supporters naar de Franse speelsteden afreizen en Oranje gaan supporten.

ek voetbal 2016

Wat betreft de loting EK 2016 mogen we niet klagen. Nederland is ingedeeld in een poule met Tsjechïe, Turkije, Letland, IJsland en Kazachstan. De nummers 1 en 2 gaan door. Nederland is het aan zijn stand verplicht om zich te kwalificeren. Maar daarvoor moet natuurlijk wel eerst gevoetbald worden.

Het volledige speelschema van Oranje ziet er als volgt uit:

dinsdag 9 september 2014  - Tsjechië Nederland  

vrijdag 10 oktober 2014  - Nederland Kazachstan  

maandag 13 oktober 2014 - IJsland Nederland  

zondag 16 november 2014 - Nederland Letland  

zaterdag 28 maart 2015 - Nederland Turkije  

vrijdag 12 juni 2015 - Letland Nederland  

donderdag 3 september 2015 - Nederland IJsland  

zondag 6 september 2015 - Turkije Nederland  

zaterdag 10 oktober 2015 - Kazachstan Nederland  

dinsdag 13 oktober 2015 - Nederland Tsjechië

ek voetbal 2016

Bedrijfspromotie EK 2016 Frankrijk

Zoals bij alle WK’s en EK’s zal De Reclamebal ook in aanloop naar het EK in Frankrijk weer actief zijn met bedrukte voetballen en promotiecampagnes. U kunt ook nu al een gerichte marketingcampagne opzetten met logoballen bijvoorbeeld rondom de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal.  

Wij leveren wereldwijd. De ballen en andere sportartikelen die “De Reclamebal” levert, zijn van uitstekende kwaliteit en de opdruk is gratis. 

De minimumafname is slechts 250 stuks.

Bel of mail ons voor een offerte en prijsopgaaf. Wij denken vrijblijvend met u mee hoe u kunt profiteren van het volgende Europese kampioenschap voetbal.

Van EK voetbal 2016 terug naar homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio