Disclaimer

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

De Reclamebal maakt u ten aanzien van het gebruik van deze website attent op het volgende:

Hoewel bij de samenstelling van de website de grootste zorgvuldigheid in acht werd genomen kan niet worden gegarandeerd dat alle informatie compleet, actueel en/of volledig juist is. Er wordt wat dat betreft dan ook geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor schade ontstaan door de beschikbaar gestelde informatie evenmin ten gevolge van toegang en gebruik van deze website.

Voor de op deze website aangeboden informatie blijven alle rechten (o.a. auteursrechten) behouden voor de eigenaar van deze website. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Reclamebal. 

De op deze website getoonde informatie wordt door De Reclamebal met constante zorg en aandacht samengesteld. Ondanks dat is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De Reclamebal accepteert geen enkele aansprakelijkheid hieromtrent.

De website wordt regelmatig met nieuwe informatie of foto’s aangepast. De Reclamebal behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De Reclamebal is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

De aangeboden informatie op deze website, inclusief de tekst van de disclaimer en van de privacy verklaring, kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. De Reclamebal is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging van de website.

Wanneer op de website hyperlinks naar internetsites van derden worden weergegeven is het gebruik daarvan volledig voor eigen risico van degene die gebruik maakt van een dergelijke hyperlink. Er wordt wat dat betreft geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de inhoud, de waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op internetsites die door middel van een hyperlink kunnen worden bezocht.

Indien u fouten, onnauwkeurigheden of andere niet kloppende informatie tegenkomt, stellen wij het bijzonder op prijs als u contact met ons opneemt via het contactformulier

Levering geschiedt alleen onder onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio