Bedrukte relatiegeschenken
in het MKB

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Het werken met bedrukte relatiegeschenken kan voor u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf een goedkope en originele manier zijn om uw marketing en acquisitie te ondersteunen.

Zo heeft "De Reclamebal" voor een kapper logoballen gemaakt tijdens het laatste EK Voetbal. En ook een uitzendbureau heeft via ons een promotie met logoballen gedaan.

Bedrukte relatiegeschenken - logobal

Elke ondernemer moet immers letten op de centjes.

U kiest uw manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen dus heel zorgvuldig uit. Daarbij let u op het rendement van uw marketinginspanningen en marketingbudget.

Een advertentie in de plaatselijke of regionale krant kan natuurlijk prima helpen, maar is eenmalig. Volgende week moet u opnieuw betalen als u wilt adverteren.

En ook een advertentie in de Gouden Gids behoort tot het verleden in een tijd waarin iedereen via Google op het internet zijn informatie zoekt.

Als ondernemer wilt u toch dat uw naam voortdurend in herinnering komt bij uw doelgroep en afzetmarkt.

Een logobal heeft die functie. Het is een blijvende, persoonlijke attentie.

En u kunt heel gericht uw doelgroep bereiken. Vaak beter dan met een advertentie waarvan u maar moet afwachten of deze gelezen wordt.

Overal waar ondernemers elkaar ontmoeten kunt u de logobal inzetten. Op bijeenkomsten van ondernemersnetwerken, brancheorganisaties, de Kamer van Koophandel, business clubs en andere netwerkactiviteiten.

Probeer de logobal eens uit. Uw klanten en relaties vinden het leuk. Het werkt echt!

Rondom evenementen

"De Reclamebal" heeft een brede ervaring met bedrukte relatiegeschenken. Zo werken wij veel op aanvraag rondom grote sportevenementen: een EK of WK voetbal, hockey, volleybal of basketbal.

In 2015 vinden bijvoorbeeld twee grote volleybalevenementen in Nederland plaats: het WK Beachvolleybal van 26 juni t/m 5 juli 2015 in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam. En het EK voor dames zal samen met België georganiseerd worden. 

Voor MKB-bedrijven bieden deze twee volleybalevenementen natuurlijk een prima mogelijkheid om reclame te maken voor de eigen organisatie en doelstellingen. Sport en de eigen organisatie kunnen op een unieke manier gecombineerd worden via een sport gerelateerde marketingcampagne.

“De Reclamebal” speelt hier op in en helpt u daarbij. Verras uw relaties met een bedrukte reclamebal. Wij leveren in Nederland en daarbuiten. De volleyballen die “De Reclamebal” levert, zijn van uitstekende kwaliteit voor promotie- en recreatiedoeleinden en de opdruk is gratis. 

De minimumafname is slechts 250 stuks.

Voorbeelden logoballen MKB

Heeft u een leuk voorbeeld van een reclame of promotieactie met een bedrukte bal door een MKB-bedrijf? Hoe werd de bal ingezet? Wat waren de reacties?

[ ? ]

Upload 1-4 plaatjes (optioneel)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

  •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Andere voorbeelden

Klik hieronder om andere voorbeelden van logoballen en bedrukte relatiegeschenken in het MKB te zien...

Egotainment logobal 
Naast grote orders kan men ook bij "De Reclamebal" terecht voor kleine offertes en aanvragen. Zo hebben wij voor Egotainment enkele mooie ballen verzorgd. …

Attract Uitzendbureau 
Attract Uitzendbureau wilde een voetbal uit voorraad. "De Reclamebal" heeft deze ballen op korte termijn kunnen leveren. We hebben zelfs een nalevering …

Youth for Christ Nederland Not rated yet
Witte bal met aan twee kanten het logo van Youth for Christ Nederland.

Click here to write your own.


Wilt u meer weten over bedrukte relatiegeschenken in het MKB? Neem dan hier contact op.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio