Spaaractie bedrukte ballen

Leuke en originele manier om klantenloyaliteit te organiseren

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Bedrukte ballen - Sparen zit Nederlanders in het bloed. Voetbal ook. Waarom dan niet een leuke spaaractie organiseren met logoballen? De Reclamebal neemt u alles uit handen.

Als het er op aan komt zijn Nederlanders spaarzaam en zuinig. Spaaracties zijn van alle tijden en komen in alle branches voor. Elke Nederlander loopt wel met één of meer spaarkaarten op zak en verzamelt zegeltjes of miles. En om de zoveel tijd wordt de volle kaart ingeleverd voor korting of een gratis product of dienst.

klantenloyaliteit, spaaractie

Waarom doen ondernemers dat eigenlijk? Waarom zijn detaillisten, ondernemers altijd bezig met het bedenken van de volgende spaaractie?

Spaaracties, loyaliteitsprogramma's worden opgezet met als doel klantenbinding, klantenloyaliteit. Elke ondernemer wil natuurlijk dat een klant terugkomt naar zijn winkel of outlet. Supermarkten en benzinestations zijn er bekend om. Er is geen supermarkt of tankstation waar u niet mee kunt doen aan een of ander spaarprogramma. Telkens als u boodschappen doet of uw tank weer volgooit krijgt u bonuspunten, zegeltjes of miles. Zo wordt klantenbinding georganiseerd.

Full-service

De Reclamebal heeft veel ervaring met het opzetten van spaaracties en loyaliteitsprogramma's rondom het thema sport en dan met name balsporten. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van ballen. Op deze website kunt u er van alles over lezen en voorbeelden zien van acties en toepassingen in diverse branches.

Het opzetten van een goede spaaractie is best een hele klus. Logistiek en organisatorisch komt er best veel bij kijken.

klantenloyaliteit, spaaractie

Op deze webpagina ziet u een aantal foto's van een spaaractie die wij hebben opgezet voor de supermarktketen JUMBO. Ook hebben we recent nog een loyaliteitsprogramma opgezet met bedrukte ballen voor een bekend merk in het benzinekanaal.

Onze insteek is samen met u als klant het spaarprogramma geheel op maat te maken. Immers uw eigen specifieke doelgroep moet uitgangspunt zijn om de klantenactie tot een succes te maken. Het is niet genoeg om een standaardactie te bedenken. Het is wenselijk om er een uniek element in aan te brengen zodat uw klanten gemotiveerd zijn om mee te doen.

Neem als voorbeeld een spaaractie waarbij kinderen kunnen sparen voor een leren voetbal met het logo van hun eigen favoriete voetbalclub, de lokale vereniging of die van een profclub.

klantenloyaliteit, spaaractie

In de praktijk betekent dat:

Stel er zijn drie voetbalverenigingen in het dorp. Dan kan de klant sparen voor een bal met het clublogo van zijn club.

Hoe precies? Dat is afhankelijk van uw wensen als ondernemer. Vaak wordt er een spaarkaart ingeleverd met zegels en een kleine bijbetaling. Kinderen vinden dit geweldig. Welk kind wil er nu niet een speciale bal van zijn favoriete voetbalclub?

De ondernemer is er ook blij mee. Veel positieve reacties, meer beweging in zijn winkel en uiteindelijk een hogere omzet.

De lokale supermarkt die op de voetbalclubs in zijn omgeving inspeelt, heeft een succesvolle spaarformule in handen.

klantenloyaliteit, spaaractie

Goede voorbereiding is de eerste stap

Er zijn veel aanbieders van loyaliteitsprogramma's. De Reclamebal is uniek op het gebied van klantenloyaliteit organiseren via bedrukte ballen. 

Belangrijk voor u is om te weten dat we alles uit handen nemen. De Reclamebal levert niet alleen de ballen als fabrikant (dus geen tussenpersonen), maar verzorgt ook de zegels en spaarkaarten en andere reclamematerialen.

Helemaal af dus!

Enthousiast geworden? Neem contact op en we gaan met u in gesprek om de mogelijkheden voor een succesvolle spaaractie te onderzoeken.

Van Klantenloyaliteit organiseren via een spaaractie met bedrukte ballen naar de homepage

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio