Basketbal kopen

Flitsend, snel en trendy

Ontmoet "De Reclamebal" op de Nationale Sport Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015

Evenementenhal Gorinchem

Basketbal kopen

Basketbal kopen? De sport is hip en hot. Je kunt er niet meer omheen.

Was het vroeger een sport waar alleen de langste jongen van de klas plezier aan beleefde, tegenwoordig is het een trend die onder jongeren een enorme vlucht maakt.

Voor ondernemers is dit hét moment om hun naam aan deze sport te verbinden.

In Amerika is de sport al heel lang razend populair. Clubs als de L.A. Lakers en de Chicago Bulls, en spelers als Magic Johnson en Michael Jordan zijn ook bij ons begrippen geworden.

Vooral jongeren worden erdoor gegrepen.

Het is immers een flitsende, snelle sport met tot de verbeelding sprekende figuren die perfect passen in de trendgevoelige wereld van mode, muziek en internet.

De Nederlandse bond heeft die ontwikkeling herkend. Ze is een mediaoffensief begonnen om ook in ons land meer jongeren voor deze sport te winnen.

Voor een bedrijf met hart voor verantwoord ondernemen biedt dit tal van aanknopingspunten.

Wie een populaire sport ondersteunt, bereikt niet alleen veel mensen, maar laat ook zien dat hij gezond en actief leven belangrijk vindt.

U kunt er zelfs uw eigen personeelsbeleid mee stimuleren. Uw medewerkers een duwtje in de rug geven zodat ze er ook in hun privétijd een gezonde levensstijl op nahouden: dat wordt als heel positief ervaren.

Een mogelijkheid om dit te doen is door basketballen te laten bedrukken en te verspreiden onder uw doelgroep. Dat kan een sportclub zijn, maar zoals gezegd ook uw eigen personeel.

En waarom niet uw klant of relatie? Zeker als u actief bent in een sector die nauw aansluit bij het imago van deze trendy sport, is zo'n geschenk een prima manier om u te presenteren.

Via "De Reclamebal" kunt u kwalitatief hoogstaande ballen laten bedrukken met uw logo of een boodschap naar keuze, in grote, maar ook kleine aantallen.

Maatwerk en klanttevredenheid staan voorop. Wij hebben voortdurend interessante en aantrekkelijke aanbiedingen.

Ook rondom grote evenementen en wedstrijden kunnen wij ondernemers en verenigingen helpen met ons aanbod en leuke gadgets. Naast bedrukte basketballen en logoballen hebben wij ook een breed aanbod van relatiegeschenken en supportersartikelen.  

Basketbal kopen doet u dus snel en goedkoop via "De Reclamebal".

Abonneer u ook op de nieuwsbrief zodat wij u periodiek een update kunnen sturen met voorbeelden uit de markt en interessante aanbiedingen.

Wilt u meer weten over bedrukte ballen voor basketbal, neem dan hier contact op.

Share this page:
Was deze informatie nuttig? Geef het door! Lees hier hoe...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio