Athletes in Action: combinatie sport en geloof

by "De Reclamebal"
(Veenendaal)

Logobal Athletes in Action

Logobal Athletes in Action

Logobal Athletes in Action Ontwerp logobal school reclame, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame Bedrukte basketbal, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame Ontwerp bedrukte volleybal, schoolmarketing, promotie school, onderwijsreclame

Het is erg leuk om te zien dat de ballen die "De Reclamebal" mag verzorgen, over grenzen heengaan. Ditmaal o.a naar sportkampen in Zuid-Afrika. Het is erg bijzonder dat een organisatie als Athletes in Action op een sportieve manier "een boodschap" wil meegeven en er écht voor de kinderen wil zijn.

Wederom mocht "De Reclamebal" voor de tweede keer de order verzorgen voor Athletes in Action. Het leuke aan deze opdracht was dat het niet alleen voetballen waren maar ook volleyballen. Op iedere bal moest een bijbeltekst worden gedrukt. De ballen zijn geheel in de kleuren van de huisstijl gedrukt. Op deze order zat een flinke tijdsdruk, omdat een gedeelte van de ballen naar Zuid-Afrika moesten.

"De Reclamebal" heeft ook nog ballenpompjes geleverd om de ballen op het juiste gewicht te krijgen. Op de foto's een voorbeeld van een ontwerptekening die we samen met de opdrachtgever bespreken en indien nodig aanpassen totdat de klant tevreden is. Daarna versturen we definitief, na goedkeuring, de tekening naar de fabriek en begint de productie.

Uiteindelijk hebben we de ballen op tijd kunnen leveren voor vertrek naar o.a Zuid-Afrika.

Click here to read or post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Logoballen en school reclame.

© 2018, bedrukte-sportartikelen.com 
Alle rechten voorbehouden

Lees de oppompinstructie

06 215 82 999 

Spoedorder 

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"? 

Neem contact op! 

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.

Portfolio