Back to Back Issues Page
EK volleybal en WK beachvolleybal!
November 24, 2014
Dag

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 4, nr. 2
24 november 2014

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) EK volleybal en WK beachvolleybal
2) Schoolacties
3) Manchester United fanballen
4) Relatiegeschenken bestellen
5) Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken


EK volleybal en WK beachvolleybal

In 2015 vinden twee grootse volleybalevenementen in Nederland plaats: het WK Beachvolleybal van 26 juni t/m 5 juli 2015 in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam. En het EK voor dames zal samen met België georganiseerd worden. In Nederland zijn de speelsteden Rotterdam, Apeldoorn en Almere. In België wordt in Antwerpen gespeeld.

Voor bedrijven, volleybalverenigingen, gemeenten, stichtingen en scholen bieden deze twee volleybalevenementen natuurlijk een prima mogelijkheid om reclame te maken voor de eigen organisatie en doelstellingen. Sport en de eigen organisatie kunnen op een unieke manier gecombineerd worden via een sport gerelateerde marketingcampagne.

“De Reclamebal” speelt hier op in en helpt u daarbij. Verras uw relaties met een bedrukte reclamebal. Wij leveren wereldwijd. De volleyballen die “De Reclamebal” levert, zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor promotie- en recreatiedoeleinden. De opdruk is gratis.

De minimumafname is slechts 250 stuks.


Schoolacties

"De Reclamebal" levert ook logoballen aan scholen die via een sportieve attentie hun boodschap willen overbrengen. Zo spelen kinderen op het schoolplein met ballen met het logo van de school daarop. Steeds meer scholen weten "De Reclamebal" te vinden. En er wordt ook bijzonder positief gereageerd door de schoolleiding en ouders. Een meevaller is dat er jaarlijks minder ballen verdwijnen, aldus een leidinggevende.

Wilt u weten wat "De Reclamebal" voor uw school kan beteken neem dan contact op.


Manchester United fanballen

Manchester United is een grote voetbalclub in de wereld. “De Reclamebal” is dan ook erg verheugd met het feit dat zij de agent in de sportdetailhandel is geworden voor de Manchester United fan ballen, de club waar diverse bekende Nederlanders voetballers hebben gevoetbald en op dit moment nog voetballen. En ook is Louis van Gaal daar natuurlijk trainer.

Daarnaast heeft “De Reclamebal” ook het agentschap voor Duitsland en Oostenrijk als het gaat om de Barcelona fan ballen. Dus er zijn twee mooie grote licenties toegevoegd aan ons assortiment.


Relatiegeschenken bestellen

Wij zien ook een toename in de vraag naar relatiegeschenken. “De Reclamebal” ontvangt steeds meer orders voor sjaals en caps/mutsen met logo. Daarnaast zijn ook lynards en sleutelhangers populair.Laat ons uw wensen weten en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dat is “De Reclamebal”..... Snel en efficiënt. Duidelijkheid en scherpe prijzen.


En dan nog dit...

De Reclamebal rijdt nog steeds mee op de supportersbus van de voetbalvereniging GVVV uit de Topklasse van het zaterdagvoetbal.


Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken

Bijzonder en uniek blijven de levertijden voor een bedrukte voetbal met uw bedrijfslogo: 14 dagen of 4-6 weken!

Snel een voetbal bedrukken? Bijvoorbeeld omdat u over 3 weken op een beurs staat en een uniek promotieartikel nodig heeft?

Dat kan nu. Voor het eerst bij “De Reclamebal”. Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis. Zo'n snelle levertijd vindt u nergens!

Als u voetballen met een opdruk nodig heeft dan bemerkt u al snel dat de levertijd vaak 10 tot 12 weken is. De productie vindt meestal in het Verre Oosten plaats en de ballen moeten verscheept worden. Is de levertijd korter dan betekent dat vaak dat de ballen op voorraad gehouden moeten worden, en dat de opdruk in Nederland of Europa wordt gedaan, en dat heeft invloed op de prijs.

Via een slim logistiek proces is “De Reclamebal” nu in staat u binnen 2 weken voetballen met een logo uit te leveren. Dat kan erg handig zijn als u snel logoballen nodig heeft en de gebruikelijke levertijd van 10 tot 12 weken te lang is.

Meer weten? Kijk op onze website.


© 2014 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com


Back to Back Issues Page