Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 1, nr. 3
15 september 2011

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Rasenreich.com
2) Sport 2000 en de Geloofshelden
3) Portfolio
4) Actie voor de maanden september en oktober


Rasenreich.com

Onlangs kwam ik via een van mijn contacten een nieuw product tegen dat voor “De Reclamebal” en onze Nederlandse klanten interessant lijkt. Het is een bal met speciale vormen.

De bal wordt gemaakt als een voetbal, ziet er ook zo uit, maar het is geen voetbal. Misschien houdt hij nog wel het midden tussen een voetbal en een rugbybal. Voetballers kunnen er hun reactiesnelheid, concentratievermogen en coördinatie mee trainen. De bal is ontwikkeld om de balbehandeling te verbeteren en de training naar een hoger moeilijkheidsniveau te brengen. Ook is het een leuke en afwisselende trainingsvorm. De voetballer of dribbelaar bemerkt het voordeel als hij of zij weer overstapt naar de gewone voetbal. De balbehandeling wordt dan als relatief eenvoudig ervaren.

De ballen zijn flink aan de prijs, zo is te lezen op de website van Rasenreich. In Nederland zijn deze ballen nog niet echt ingeburgerd. Je ziet ze nog weinig op de trainingsvelden of op schoolpleinen. En ze worden al helemaal niet ingezet als promotiemiddel. Het product is natuurlijk ook prima in te zetten als luxe premium of relatiegeschenk.

Bij “De Reclamebal” gaan we wat nader onderzoek doen of dit type bal op de Nederlandse markt kans van slagen heeft en of het ook voor bedrijven een interessant promotiemiddel is, bijvoorbeeld voor sponsoring of als luxe “give-away”.

Wat denkt u? Zou dit type bal in Nederland kans van slagen hebben. Reacties zijn welkom via het contactformulier.


Sport 2000 en de Geloofshelden

De zomerperiode is per definitie een wat rustigere periode. Bovendien is 2011 geen voetbaljaar met een EK of WK. Toch blijven de bestellingen gelukkig niet uit en worden er door bedrijven leuke acties gedaan.

Bijvoorbeeld door Sport 2000. “De Reclamebal” heeft een grote landelijke actie verzorgd voor alle Sport 2000 winkels in Nederland. Bij een aankoopbedrag boven de 25 euro kon de consument bij betaling met freebees een gratis bal ontvangen. Deze grote landelijke actie werd bij iedere Sport 2000 winkel in geheel Nederland gehouden. En met succes. Veel consumenten hebben gebruik gemaakt van deze gratis voetballen actie.

Dan nog iets anders. In de vorige nieuwsbrief is melding gemaakt van het partnership met de Geloofshelden. Deze zomer zijn er diverse vakantiekampen voor kinderen georganiseerd en “De Reclamebal” heeft een nieuwe serie ballen geschonken ten behoeve van deze kampen.


Portfolio

Nieuw op de website is de uitgebreide portfolio. Acht pagina's met voorbeelden van logoballen voor onze klanten. Elk met een eigen verhaal en uitstraling.

U kunt alle voorbeelden op de website bekijken.


Actie voor de maanden september en oktober

Ontvang GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Bestel in de maanden september en oktober uw logoballen en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS. U ontvangt bij elke bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


© 2011 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com 

bel de reclamebal

06 215 82 999

Spoedorder

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"?

Neem contact op!

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


EK 2012 ballen

Portfolio

Sportmarketing via de bedrukte bal

De Reclamebal levert de
voetballen voor het project
“Oranje voor het goede doel”
en is tevens sponsor.

Bekijk de promotiefilm.