Back to Back Issues Page
"De Reclamebal", Issue #008 --- Vol sportieve activiteit het voorjaar in!
March 26, 2013
Dag

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 3, nr. 1
26 maart 2013

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) De Reclamebal laat zich zien!
2) Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken


De Reclamebal laat zich zien!

De Reclamebal timmert flink aan de weg. Inmiddels zijn wij één van de grote aanbieders van logoballen in Nederland. We laten ons zien en geven publiciteit aan onze activiteiten. In eerdere nieuwsbrieven heeft u daarover kunnen lezen.

Reclamedoek Restaurant 3 Zussen Veenendaal/Rhenen

Ook de start van 2013 is weer veelbelovend geweest. Zo hebben we in samenwerking met Restaurant Drie Zussen in Veenendaal een mooi reclamedoek geplaatst op een belangrijk verkeersknooppunt bij het restaurant.

Sponsoring supportersbus GVVV Topklasse

Verder ziet u De Reclamebal meerijden op de supportersbus van de voetbalvereniging GVVV uit de Topklasse van het zaterdagvoetbal. GVVV is de eerste amateurvoetbalclub in Nederland die een vaste supportersbus heeft. De Reclamebal is voor 3 voetbalseizoenen bussponsor.

Geloofshelden kampen 2013

Net als in eerdere jaren ondersteunen we de Stichting Geloofshelden met bedrukte voetballen voor haar kampen. In eerdere nieuwsbrieven heeft u over het goede werk van deze stichting kunnen lezen.

Pupil van de week ballen

Op de website hebben we er eerder al aandacht aan gegeven: bedrukte voetballen voor de “pupil van de week”. Elke week kiest de vereniging een pupil van de week die in het zonnetje wordt gezet. En die pupil krijgt natuurlijk een mooie leren bal met uw bedrijfsnaam daarop. De “pupil van de week” ballen zijn weer opnieuw beschikbaar en een unieke attentie en reclame voor uw bedrijf.

3D ballen Nederlands Elftal

De techniek staat voor niks. U kunt nu ook 3D ballen van spelers van het Nederlands Elftal met fotoprint bij ons bestellen. Richting de WK 2014 een prachtig promotiemiddel en straks verkrijgbaar bij de Reclamebal.

Plaats nu vast een bestelling. Het zijn officiële KNVB licentieballen!

Spaarprogramma

De Reclamebal heeft met een grote keten in de detailhandel, gecommitteerd aan de sport, onlangs een bijzonder loyaliteitsprogramma opgezet. Het is een compleet spaarprogramma met zegels om te sparen voor voetballen. Ook dat is De Reclamebal.


Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken

Snel een voetbal bedrukken? Bijvoorbeeld omdat u over 3 weken op een beurs staat en een uniek promotieartikel nodig heeft?

Dat kan nu. Voor het eerst bij “De Reclamebal”. Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis. Zo'n snelle levertijd vindt u nergens!

Als u voetballen met een opdruk nodig heeft dan bemerkt u al snel dat de levertijd vaak 10 tot 12 weken is. De productie vindt meestal in het Verre Oosten plaats en de ballen moeten verscheept worden. Is de levertijd korter dan betekent dat vaak dat de ballen op voorraad gehouden moeten worden, en dat de opdruk in Nederland of Europa wordt gedaan, en dat heeft invloed op de prijs.

Via een slim logistiek proces is “De Reclamebal” nu in staat u binnen 2 weken voetballen met een logo uit te leveren. Dat kan erg handig zijn als u snel logoballen nodig heeft en de gebruikelijke levertijd van 10 tot 12 weken te lang is.

Meer weten? Kijk op onze website.


© 2013 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com


Back to Back Issues Page