Back to Back Issues Page
Promz Event
March 31, 2015
Dag

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 5, nr. 1
31 maart 2015

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Promz Event
2) Sponsoractie Kilimanjaro
3) Sponsoractie Sjoerd Make-A-Wish Nederland
4) Relatiegeschenken bestellen
5) Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken

Bij iedere bestelling vanaf 100st gratis voetbalnetje! Op is op!!

Aktie duurt tot 30 April 2015.


Promz Event

Ontmoet "De Reclamebal" op PromZ Event. De vakbeurs voor inkopers van promotionele producten, gadgets & corporate gifts.

Data:
01 & 02 april 2015

Openingstijden:
Woensdag 01 april 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 02 april 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 3


Sponsoractie Kilimanjaro

"De Reclamebal" wil graag ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Dat doen wij door regelmatig projecten te ondersteunen. Zo ook het project van Oscar van Nunen voor de Stichting Amani Children’s Home. Lees hieronder zijn verslag.

"Hoi Karl, Het was een toppertje. Alles kunnen doen wat ik wilde en zelfs meer. Ik heb heel veel spullen kunnen geven aan Amani. Veel kinderen waren er niet. Dat kwam doordat veel kinderen tijdens de kerstvakantie proberen hoe het is om bij opgespoorde familieleden te verblijven. Wanneer er dan een goede klik is gaan ze dat verder uitbreiden waarbij ze de kinderen blijven ondersteunen.

De stichting was superblij met alle spullen. Ik kreeg een complete rondleiding en heb met de jongens natuurlijk gevoetbald. In 5 dagen heb ik met alleen een gids de steilste route naar de top van de Kilimanjaro genomen. Ook de Western Brickwall waar, als de temperatuur boven 0 is, de rotsen kunnen vallen heb ik gedaan. Uiteraard toen alles bevroren was. De laatste nacht heb ik bovenop de berg geslapen. Super!

Met één ding had ik geen rekening gehouden, namelijk: De hele maand december is het vakantie. Omdat de scholen dan dicht zijn heb ik mijn gids een lading spullen voor de school van zijn zoon gegeven inclusief een aantal ballen. Hij zorgt ervoor dat die goed terecht komen. Daarna ben ik naar Karatu gegaan bij de Ngorongoro krater voor o.a. safari. Daar heb ik een politieagent die weeskinderen voetballes geeft een bal gegeven.

Ook heb ik een leraar gevonden die me de lagere school liet zien. Het verschil met de lagere school van mijn kinderen is onbeschrijfelijk groot. Niet normaal.

Aan hem heb ik een aantal ballen voor de school gegeven en aan een jongen die op een lagere school zit 9 km verderop heb ik ook een bal gegeven voor op zijn school.

Verder ben ik nog naar een stam gegaan die nog leeft als ‘verzamelaars en jagers’, de Hadzabe. Ongelooflijk, dat dat nog kan vandaag de dag. Als cadeautje heb ik het opperhoofd de laatste voetbal van Ajax gegeven. Ik heb dus in de middel van de rimboe met hen staan voetballen met een bal van Ajax. Dat zullen ze bij Ajax ook wel leuk vinden. Doordat ik alle spullen die ik onder andere van jou heb gekregen weg heb gegeven, heb ik superleuke dingen meegemaakt, leuke mensen ontmoet en dingen gedaan.

Bedankt hiervoor en natuurlijk bedankt namens de stichting Amani Children’s Home en de scholen. Ik heb wat foto’s bijgevoegd. Groeten Oscar."


Sponsoractie Sjoerd Make-A-Wish Nederland

"Dag Karl, Enige tijd geleden hebben wij contact gehad over een voetbal. Die heeft u toen gesponsord.

Dat was voor een wens die eigenlijk in december plaats zou vinden, maar omdat Sjoerd destijds onverwachts opgenomen moest worden wegens hartritmestoornissen is de hele dag geannuleerd.

Gelukkig heeft de wensdag afgelopen donderdag plaats mogen vinden! Het was een geweldige dag en Sjoerd heeft 1000% genoten.

Bedankt voor de voetbal, hij is er enorm blij mee!

In de bijlage nog een verslag van deze dag."


Relatiegeschenken bestellen

Wij zien ook een toename in de vraag naar relatiegeschenken. “De Reclamebal” ontvangt steeds meer orders voor sjaals en caps/mutsen met logo. Daarnaast zijn ook lynards en sleutelhangers populair.Laat ons uw wensen weten en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dat is “De Reclamebal”..... Snel en efficiënt. Duidelijkheid en scherpe prijzen.


En dan nog dit...

De Reclamebal rijdt nog steeds mee op de supportersbus van de voetbalvereniging GVVV uit de Topklasse van het zaterdagvoetbal.


Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken

Bijzonder en uniek blijven de levertijden voor een bedrukte voetbal met uw bedrijfslogo: 14 dagen of 4-6 weken!

Snel een voetbal bedrukken? Bijvoorbeeld omdat u over 3 weken op een beurs staat en een uniek promotieartikel nodig heeft?

Dat kan nu. Voor het eerst bij “De Reclamebal”. Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis. Zo'n snelle levertijd vindt u nergens!

Als u voetballen met een opdruk nodig heeft dan bemerkt u al snel dat de levertijd vaak 10 tot 12 weken is. De productie vindt meestal in het Verre Oosten plaats en de ballen moeten verscheept worden. Is de levertijd korter dan betekent dat vaak dat de ballen op voorraad gehouden moeten worden, en dat de opdruk in Nederland of Europa wordt gedaan, en dat heeft invloed op de prijs.

Via een slim logistiek proces is “De Reclamebal” nu in staat u binnen 2 weken voetballen met een logo uit te leveren. Dat kan erg handig zijn als u snel logoballen nodig heeft en de gebruikelijke levertijd van 10 tot 12 weken te lang is.

Meer weten? Kijk op onze website.


© 2015 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com


Back to Back Issues Page