Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 1, nr. 2
27 mei 2011

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Charles Ruffolo en de reclamebal
2) Imagesupport en Sportformule Eindhoven
3) Actie van de maand
4) Geloofshelden


Charles Ruffolo en de reclamebal

31 maart reed ik naar Hoog Soeren voor een workshop met Charles Ruffolo. Op uitnodiging kon ik me helemaal laten onderdompelen in de nieuwste inzichten rondom succesvol netwerken. Ik steun in mijn werk toch in belangrijke mate op mijn netwerk van klanten en relaties en dus is het vanuit zakelijk en persoonlijk oogpunt goed je zo nu en dan weer eens bij te laten praten.

En het moet gezegd, het was een prima bijeenkomst. Charles Ruffolo is een inspirerende persoonlijkheid en het is sowieso leuk en leerzaam om naar hem te luisteren en hem aan het werk te zien. Buiten dat, zijn boodschap is helder: in netwerken gaat het om communicatie en als marketingstrateeg of salesagent is het belangrijk dat je boodschap overkomt bij de mensen die je wilt bereiken. De ontvanger van de boodschap moet je onthouden!

Aan de hand van de vele voorbeelden die Ruffolo gaf, moest ik natuurlijk denken aan de logobal en de wijze waarop daarmee door mijn klanten wordt gecommuniceerd naar hun doelgroep en markt. De reclamebal is, zo bleek ook maar weer uit de principes die Charles Ruffolo aanhaalde, een prima en origineel communiatiemiddel. Bovendien symboliseert het product “bal” een spelelement en dat is in een economie die een steeds groter beroep doet op creativiteit (en spel), een niet onbelangrijk element.

Kortom, ideeën en inspiratie genoeg om mee verder te gaan en het product “reclamebal” nog sterker te maken voor onze klanten.


Imagesupport en Sportformule Eindhoven

1. Imagesupport

Deze stichting is partner van de gemeente Utrecht en de KNVB. We zijn er trots op dat onze logoballen worden gebruikt in deze samenwerking.

Imagesupport wil via sportactiviteiten het integratieproces van kansarme jongeren positief beïnvloeden. Zij krijgen professionele sportbegeleiding. Op die manier wordt het gedrag van deze jongeren op een positieve manier beïnvloed. Ook voor senioren worden activiten georganiseerd in het kader van gezond ouder worden.

2. Sportformule Eindhoven

Voor Sportformule Eindhoven mochten we kwalitatieve wedstrijdballen leveren. Sportformule Eindhoven is een initiatief van de gemeente Eindhoven. Landelijk wordt er op gemeenteniveau invulling gegeven aan het overheidsbeleid om kinderen en jongeren meer aan het sporten en bewegen te krijgen. In Eindhoven kunnen kinderen voor, tijdens en na schooltijd kennismaken met allerlei sporten. Het initiatief is opgezet als stimulans en opstap naar het lidmaatschap van een sportvereniging. Via onder andere het gebruik van logoballen hoopt Sportformule de naamsbekendheid verder uit te dragen.


Actie van de maand

Ontvang GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Bestel deze maand uw logoballen en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS. U ontvangt bij elke bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


Geloofshelden

"De Reclamebal" is een partnership aangegaan met de Geloofshelden. Als sponsor van voetballen voor sportkampen die door de stichting worden georganiseerd. "De Reclambal" is met een banner op de homepage van de website van de stichting te vinden. Op het plaatje hiernaast is de ontwerptekening van de logobal voor de Geloofshelden te zien.

In de nabije toekomst zullen we onze lezers op de hoogte houden van de samenwerking.


© 2011 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com 

bel de reclamebal

06 215 82 999

Spoedorder

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"?

Neem contact op!

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


EK 2012 ballen

Portfolio

Sportmarketing via de bedrukte bal

De Reclamebal levert de
voetballen voor het project
“Oranje voor het goede doel”
en is tevens sponsor.

Bekijk de promotiefilm.