Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 1, nr. 5
5 december 2011

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Loting EK 2012 is een feit
2) Adidas Tango 12 bal
3) Start uw promotiecampagne EK 2012!
4) Ballen voor het EK op de portfoliopagina
5) Win 2 kaartjes voor een wedstrijd in de KNVB-eredivisie


Loting EK 2012 is een feit

Vrijdag 2 december jl. is in Kiev de loting verricht voor het aanstaande EK 2012 dat gespeeld wordt in Polen en Oekraïne. En Nederland kan meteen vol aan de bak. Met Denemarken, Duitsland en Portugal in de poule treft Nederland zware tegenstanders. Het zal een hele kluif worden om ons te kwalificeren voor de volgende ronde.

Denemarken speelt vrijuit en heeft niks te verliezen. Dat maakt hen een gevaarlijke tegenstander. Nederland speelt de eerste wedstrijd tegen de Denen en dat is direct een cruciale wedstrijd. Een voordeel voor onze mannen want je kunt zeggen dat het toernooi direct begint met een finale. Die wedstrijd moet gewonnen worden.

In de tweede wedstrijd treedt Nederland aan tegen Duitsland. De onlangs ruim verloren oefenwedstrijd tegen Duitsland (3-0) is een voldoende waarschuwing dat ook dit geen gemakkelijke wedstrijd wordt. Dat is een wedstrijd tegen Duitsland natuurlijk nooit, maar de Duitse ploeg van dit moment is gewoon sterk en speelt modern en attractief voetbal.

Als sluitstuk wachten ons de Portugezen. En aan Portugal heeft Nederland sowieso geen goede herinneringen. In het verleden zijn de Portugezen meestal te sterk gebleken voor Holland. Dus die laatste wedstrijd in de poule wordt ook een hele lastige.

Vast staat dat Nederland een zware loting getroffen heeft. Maar laat dat een stimulans zijn om direct goed uit de startblokken te komen. Op eerdere toernooien heeft Nederland laten zien dat een zware poule geen nadeel hoeft te zijn. Het beste voetbal is dan gevraagd en Nederland bleek daar meerdere keren toe in staat. Dat zal hopelijk volgend jaar zomer ook het geval zijn.


Adidas Tango 12 bal

De toernooibal is ook gepresenteerd: de Tango 12. Bij “de Reclamebal” kijken we natuurlijk met een geïnteresseerd oog naar elke nieuwe bal. Vaak is er kritiek geweest op de toernooibal. Hij was te licht, te zwaar of zwabberde te veel. Wat de Tango 12 gaat doen weten we nog niet, maar vast staat dat we de komende maanden nog veel zullen horen over deze bal. Adidas heeft in de vooraankondigingen in ieder geval laten weten dat de EK-bal sneller zal zijn dan de WK-bal die gebruikt is in 2010: de Jabulani.

Overigens heeft Nederland goede herinneringen aan de Tango bal. In 1988 wonnen wij het EK in Duitsland met de Tango Europe.


Start uw promotiecampagne EK 2012!

Direct nadat Nederland zich kwalificeerde voor het EK 2012 merkten we dat bedrijven hun eerste bestellingen gingen plaatsen. Het is immers nodig tijdig een aanloop te nemen en de marketing en promotie rondom het aanstaande EK voetbal voor uw bedrijf vorm te geven.

Nu de loting een feit is en het EK écht gaat leven kan er eigenlijk niet meer worden gewacht.

Ook op onze website besteden we aandacht aan het EK. De komende maanden in aanloop naar het EK zullen we u helpen bij het opzetten van sportgerelateerde promotiecampagnes met de logobal. Plaats nu alvast uw bestelling.

2012 is een bijzonder jaar met zowel de Olympische Spelen als het EK voetbal.

Deze ballen komen op voorraad in 2012. Op is op!


Ballen voor het EK op de portfoliopagina

Nieuw op de website is de uitgebreide portfolio. Acht pagina's met voorbeelden van logoballen voor onze klanten. Elk met een eigen verhaal en uitstraling. We hebben ook een eerste landenpagina met ballen voor het EK in Polen en Oekraïne.

U kunt alle voorbeelden op de website bekijken.


Win 2 kaartjes voor een wedstrijd in de KNVB-eredivisie

Vanwege het succes wordt de actie verlengd tot aan het einde van dit jaar.

Onder iedere 5 bestellingen van minimaal 500 ballen worden steeds 2 kaartjes voor een KNVB-eredivisiewedstrijd verloot. De actie loopt tot
31 december 2011.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


© 2011 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com 

bel de reclamebal

06 215 82 999

Spoedorder

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"?

Neem contact op!

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


EK 2012 ballen

Portfolio

Sportmarketing via de bedrukte bal

De Reclamebal levert de
voetballen voor het project
“Oranje voor het goede doel”
en is tevens sponsor.

Bekijk de promotiefilm.