Back to Back Issues Page
"De Reclamebal", Issue #007 --- Laatste bestelmogelijkheid logoballen EK 2012!
April 23, 2012
Dag

Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier.

Jaargang 2, nr. 2
23 april 2012

Abonneren op deze nieuwsbrief? Klik hier.


In dit nummer:

1) Laatste bestelmogelijkheid logoballen EK 2012!
2) Update “Oranje voor het goede doel”
3) Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken
4) Winnaar Ajax kaarten


Laatste bestelmogelijkheid logoballen EK 2012!

De volgende EK Ballen, in blauwe, oranje en witte uitvoering, worden vanaf eind mei 2012 uitgeleverd.

(Indien gewenst kan er een logo op een leeg paneel worden gedrukt.)

3 soorten Holland EK 2012 ballen
3 verschillende designs
ballen met een mooie foam laag
schitterende kwaliteit

Vraag naar de beschikbaarheid en de prijzen.

ek 2012 speelschema, ek polen, oekraïne

ek 2012 speelschema, ek polen, oekraïne

ek 2012 speelschema, ek polen, oekraïne

Ook op onze website besteden we aandacht aan het EK. Dit is uw laatste kans voor uw EK-gerelateerde promotiecampagne met een logobal.
Plaats nu uw bestelling.


Update “Oranje voor het goede doel”

“De Reclamebal” levert de voetballen voor het project “Oranje voor het goede doel” en is met een grote reclame duidelijk zichtbaar op de achterkant van de truck waarmee Jan Jonker uit Zwolle inmiddels door Nederland rijdt.

Begin april is de truck al in Oekraïne geweest om de eerste 500 verzorgingspakketten met hulpgoederen en voetballen naar Oekraïne te brengen. En ook tijdens het EK zal de truck met hulpgoederen richting Oekraïne rijden.

Ook scheidsrechter Björn Kuipers en oud-doelman Hans van Breukelen steunen de actie, zoals blijkt uit deze promotiefilm.


Spoedorder? Nu mogelijk! Levertijd 2 weken

Snel een voetbal bedrukken? Bijvoorbeeld omdat u over 3 weken op een beurs staat en een uniek promotieartikel nodig heeft?

Dat kan nu. Voor het eerst bij “De Reclamebal”. Binnen 2 weken uw bedrukte voetballen in huis. Zo'n snelle levertijd vindt u nergens!

Als u voetballen met een opdruk nodig heeft dan bemerkt u al snel dat de levertijd vaak 10 tot 12 weken is. De productie vindt meestal in het Verre Oosten plaats en de ballen moeten verscheept worden. Is de levertijd korter dan betekent dat vaak dat de ballen op voorraad gehouden moeten worden, en dat de opdruk in Nederland of Europa wordt gedaan, en dat heeft invloed op de prijs.

Via een slim logistiek proces is “De Reclamebal” nu in staat u binnen 2 weken voetballen met een logo uit te leveren. Dat kan erg handig zijn als u snel logoballen nodig heeft en de gebruikelijke levertijd van 10 tot 12 weken te lang is.

Meer weten? Kijk op onze website.


Winnaar Ajax kaarten

Ook deze maand heeft de Reclamebal weer een relatie kunnen verblijden. Deze maand was Intersport Snelders uit Wijchen de prijswinnaar.

De heer Patrick Snelders krijgt de Eredivisie kaarten overhandigd voor een wedstrijd van Ajax. Namens “De Reclamebal” veel plezier en hartelijk dank voor de geplaatste order voor logoballen.

En er was meer...

Na een zeer geslaagde avond bij MKB Veenendaal zijn meer dan 100 logoballen weggegeven aan lokale ondernemers die een poging deden om op de penaltygoal raak te schieten. “De Reclamebal” zorgde ervoor dat een ieder, ook al schoot niet iedereen raak, toch met een oranje EK-voetbal naar huis ging.

Suzanne Poot, eigenaar van Complementair BV, won het voetbalspel. Zij was de eerste die een order plaatste voor een oranje bal met logo.


© 2012 bedrukte-sportartikelen.com
Wilt u informatie of voorbeelden uit deze nieuwsbrief gebruiken? Dat mag met bronvermelding, met verwijzing naar de website: www.bedrukte-sportartikelen.com

Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten? Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief informatief vindt, doe dan een collega of relatie en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega of relatie doorgestuurd hebt gekregen en als u de nieuwsbrief ook wilt ontvangen, dan kunt u zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com


Back to Back Issues Page