Dit is de eerste nieuwsbrief van www.bedrukte-sportartikelen.com.

In deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de allernieuwste logoballen en hoe andere bedrijven en organisaties hun promoties en marketing rondom reclameballen vormgeven. Tevens kunt u profiteren van de beste acties en nieuwe aanbiedingen.


Even voorstellen...

Mijn naam is Karl Pulleman en ik ben de initiatiefnemer achter deze nieuwsbrief “De Reclamebal”.

Onder de naam www.bedrukte-sportartikelen.com is de bijbehorende website in 2008 online gegaan. Voor diverse branches, bedrijfstakken en organisaties hebben we de afgelopen jaren prachtige promotieballen mogen ontwerpen en uitleveren.

Het leuke is dat elke bal een eigen verhaal heeft, een eigen marketingfilosofie kent. Zo gebruikt bijvoorbeeld Van Poelgeest BMW in Amstelveen de logobal als automotive sales promotie instrument. In de contacten met klanten blijkt dat die verhalen mensen aanspreken en daarom is de website opgezet. Om iets te laten zien van het verhaal achter de bal. Hoe de bal kan worden ingezet, voor welke doeleinden bedrijven en organisaties de ballen gebruiken.

Inmiddels staan er vele voorbeelden op de site en hebben we een grote portfolio opgebouwd. Met voorbeelden uit de sportvakhandel (detaillist), merchandising en grote multinationale ondernemingen. Dit brede succes heeft geleid tot ook een Engelse en Duitse website voor leveringen in het buitenland.

Via de nieuwsbrief willen we succesvolle voorbeelden van promotieballen en marketingcampagnes van bedrijven en organisaties belichten. U zult regelmatig ludieke acties tegenkomen.


Terugblik WK 2010 en vooruitblik EK 2012

De afgelopen WK in Zuid-Afrika is voor Nederland in sportief opzicht natuurlijk prima verlopen. In juli hebben wij daar als onderneming enorm van kunnen profiteren met duizenden bezoekers op zowel de Nederlandse als Engelse website.

Over de WK 2010 zijn we dan ook meer dan tevreden. De vraag naar voetballen met een logo neemt nog steeds toe. Klanten zijn blij dat ze ook voor 100 ballen bij ons terecht kunnen en dat de service van hetzelfde hoge niveau is als voor de klant die een container met ballen bestelt.

Daarbij konden we in aanloop naar het afgelopen WK ook nu weer leveren aan een groot aantal vaste klanten. Daar spreekt klanttevredenheid uit.

We kijken op dit moment alweer vooruit naar het EK 2012 in Polen en Oekraine. Op onze websites en in de komende nieuwsbrieven zullen we tijdig berichten over acties en aanbiedingen.


Nieuwe kwaliteitsimpuls

We kunnen inmiddels gebruik maken van de meest geavanceerde druktechnologie om het logo van uw bedrijf of organisatie nog duurzamer en slijtvaster in de bal te drukken.

Het logo wordt als het ware helemaal in de bal ingedrukt en ligt nog “dieper” in de bal waardoor de kwaliteit van de opdruk nog beter is.

Deze productinnovatie spreekt ook bekende merken aan. Een mooi voorbeeld is het Italiaanse voetbalmerk Calcio Italia. Wij zullen voor hen een unieke Italiaanse bal gaan ontwikkelen ten behoeve van een aktie die zij in 2011 gaan opzetten voor detaillisten.


Bonus

Om de aftrap van “De Reclamebal” een duwtje in de rug te geven ontvangt elke 50e nieuwe inschrijver voor de nieuwsbrief een unieke, persoonlijke logobal, helemaal naar eigen wens ontworpen. De “winnaar” wordt met foto in een volgende nieuwsbrief vermeld.

We zullen “De Reclamebal” met zorg samenstellen.

Graag tot de volgende nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Karl Pulleman
www.bedrukte-sportartikelen.com


Feedback

Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de website?

Ik hoor het graag!!

Welke informatie vindt u nuttig? Waar wilt u meer over weten?

Vertel het me via het contactformulier op de website.

Als u deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een collega, vriend(in) en mij een plezier en stuur hem door.

Als u deze nieuwsbrief van een collega, vriend(in) doorgestuurd hebt gekregen en als u het leuk vindt om hem te ontvangen, schrijf u dan in om “De Reclamebal” te blijven ontvangen. 

bel de reclamebal

06 215 82 999

Spoedorder

Wilt u meer weten over de logoballen van "De Reclamebal"?

Neem contact op!

Bestel nu uw logoballen bij "De Reclamebal" en ontvang een extra serie ballen helemaal GRATIS.

"De Reclamebal" geeft u bij elke eerste bestelling van 500, 1000 of 2500 bedrukte ballen GRATIS 50, 100 of 250 ballen extra.

Deze actie geldt bij standaard catalogusprijzen.


EK 2012 ballen

Portfolio

Sportmarketing via de bedrukte bal

De Reclamebal levert de
voetballen voor het project
“Oranje voor het goede doel”
en is tevens sponsor.

Bekijk de promotiefilm.